lunchbuffé baren

Lunch

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00

Dagens lunch

måndag 19 februari – grillbuffé 135: –

Värdshusets högrevsburgare från kolgrillen med klassiska tillbehör

Grillad lax med honung, citron & chili glaze

Vegetariskt: Halloumi

tisdag 20 februari – grillbuffé 165: –

Grillunch med flankstek, kycklinglår filé, fläskkarré, Salsiccia

serveras med potatisgratäng, bearnaisesås & BBQ-sås

Vedugnsbakad lax

Vegetariskt: Dagens soppa

onsdag 21 februari – buffé 135: –

Farmor Doris köttbullar med gräddsås, lingon & potatismos

Fiskgryta Tom Kha med jasminris & lime

Vegetariskt: Tortillas med dipp på avokado & tomat

torsdag 22 februari – buffé 135: –

Pannkaksbuffé med sylt & grädde

Grillad majskyckling med timjansky alternativt gorgonzolasås & potatisgratäng

Panerad sej med skarpsås serveras med dillslungad potatis

Vegetariskt: Dagens soppa

fredag 23 februari – grillbuffé 165: –

Grillad picanha med bourbon BBQ sås & béarnaise

serveras med timjan rostade potatishalvor & rotfrukter

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Vegetariskt: Broccoli rösti med tzatziki

Varmt välkomna på lunch hos oss!

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid för pengarna utan att behöva vänta. Många gäster dyker varje vardag upp mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi jobbar tidseffektivt och satsar nuförtiden på en riklig buffé under lunchtid. Så fort Du och ditt sällskap anländer blir ni genast placerade till bords där ni väljer dryck från menyn. Därefter finns inga hinder från att hugga in! Trots att vi ofta är välbesökta under lunchsittningen behöver Du inte köa i någon oändlighet. Vi har nämligen två olika led till buffén där Du sedan självserverar. Med andra ord kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch