lunchbuffé baren

Lunch

Dagens lunch

måndag 16 oktober – buffé 135:-

Värdshusets högrevsburgare med klassiska tillbehör

Chiliglaze lax med örtmajonäs

Vegetariskt: Halloumiburgare

tisdag 17 oktober  – grillbuffé 165:-

Grillunch med lammstek, kycklingfilé, flankstek, fläskkarré, salsiccia

serveras med potatisgratäng och bearnaise

Chili och ingefärsmarinerad lax från vedugn

Vegetariskt: Soppa

onsdag 18 oktober  – buffé 135:-

Schnitzel med örtsmör, sky och persiljepotatis

Fiskgryta med citrongräs, chili och ingefära serveras med basmatris

Vegetariskt: Vegetariska biffar på champinjoner

torsdag 19 oktober – buffé 135:-

Pannkaksbuffé med sylt och grädde

Pannbiff med steklök och rödvinssky serveras med rostad potatis

Pocherad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör serveras med potatisstomp.

Vegetariskt: Grönärtssoppa

fredag 20 oktober  – buffé 135:-

Kolgrillad picanha med grönpepparsås, röstipotatis och grillade grönsaker

Fisksoppa med saffran, aioli och krutonger

Vegetariskt: Majsplättar med rödlöks tzatziki

À la carte lunch

Serveras onsdag-fredag kl.11.00-16.00

Plankstek på biff, serveras med kantarellsås och bearnaisesås 220:-

Smörstekt röding med sandefjords smör, potatismos och höstprimörer 235:-

 

 

 Varmt välkomna på lunch hos oss!

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid för pengarna utan att behöva vänta. Många gäster dyker varje vardag upp mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi jobbar tidseffektivt och satsar nuförtiden på en riklig buffé under lunchtid. Så fort Du och ditt sällskap anländer blir ni genast placerade till bords där ni väljer dryck från menyn. Därefter finns inga hinder från att hugga in! Trots att vi ofta är välbesökta under lunchsittningen behöver Du inte köa i någon oändlighet. Vi har nämligen två olika led till buffén där Du sedan självserverar. Med andra ord kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch