lunchbuffé baren

Lunch

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00

Dagens lunch

måndag 18 juni – grillbuffé 135: –

Kolgrillad picanha med dragonsmör &
grönpepparsky serveras med friterad potatis

Lax med sesamfrön & chili serveras med lime dressing

Vegetariskt: Grillad halloumi & vegetarisk soppa

tisdag 19 juni – grillbuffé 165: –

Grillunch med flankstek, lammrostbiff, kycklinglårfilé, fläskkarré, Salsiccia

serveras med potatisgratäng, bearnaisesås & BBQ-sås

Vedugnsbakad regnbågslax

Vegetariskt: Soppa

Våffelbuffé som dessert 11–14.00

onsdag 20 juni – buffé 135: –

Honung & chili glazed kyckling med fetaostcreme & rosmarinsky serveras med potatisgratäng

Panerad stekt torsk med dansk remouladsås serveras med dillslungad potatis

Vegetariskt: Tikka masala gryta med ris

torsdag 21 juni – buffé 135: –

Pannkaksbuffé med sylt & grädde

Wallenbergare med gröna ärtor serveras med potatismos, rödvinssky & lingon

Rimmad lax med dillstuvad potatis serveras med hovmästarsås & picklad lök

Vegetariskt: Soppa

fredag 22 juni midsommar STÄNGT

GLAD MIDSOMMAR!
Önskar personalen på värdshuset

Varmt välkomna på lunch hos oss!

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid för pengarna utan att behöva vänta. Många gäster dyker varje vardag upp mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi jobbar tidseffektivt och satsar nuförtiden på en riklig buffé under lunchtid. Så fort Du och ditt sällskap anländer blir ni genast placerade till bords där ni väljer dryck från menyn. Därefter finns inga hinder från att hugga in! Trots att vi ofta är välbesökta under lunchsittningen behöver Du inte köa i någon oändlighet. Vi har nämligen två olika led till buffén där Du sedan självserverar. Med andra ord kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch