Bröllopsmeny

Hav & Land

(buffé)

½ gratinerad hummer med Gruyèreost & dragon

Västerbottenpaj med löjrom, gräddfil & rödlök
Romansallad, prästostdresssing & surdegskrutonger
Färskpotatis med hackat ägg, pepparrot & krasse
Nyskördade rädisor med ramslök & färskostdipp
Grillad grön sparris, parmesan, olivolja & körvel
Cocktailtomater, rödlök, citron &persilja
Varmrökt fjordlax med äpple, senap & dill
Örtgrillad oxfilé, citronbakad färskpotatis & sherryvinägersky
Husets filmjölksbröd, surdegsbröd & fröknäcke
Lagrade ostar, grön tomatmarmelad, oliver & kaprisbär

Bröllopstårta

Pris 925:- /person inklusive 1 glas Prosecco di Valdobbiadene Spumante Brut), 2 glas Campolieti Ripasso alt. Fleur du Cap Chardonnay, kaffe & 4 cl avec (Whisky, Cognac, likör)

Gård & Stuga

Välkomstdrink: Prosecco di Valdobbiadene Spumante Brut – 1 glas

***

Vit sparris med brynt smörhollandaise, krutonger, ängsyra & dill

Von Buhl Riesling – 1 glas

***

Kryddstekt oxfilé med gulbetor, grön sparris, potatis- & västerbottenterrin, citronsky & krasse

Campolieti Ripasso – 2 glas

***

Kardemummaparfait med rabarber, flädercurd & vaniljkex

4 cl Rietvallei Muscadel

***

Bröllopstårta

Kaffe & 4cl avec (Whisky, Cognac, likör)

Pris 1095:- /person

Slott & Herrgård

Välkomstdrink: Champagne Saint de Gall Blanc de Blancs – 1 glas

***

Lättrimmad salmalax, avrugakaviar, gurka, fänkål, soyaemulsion & mandelpotatischips

Petit Chablis Bernard Defaix – 1 glas

***

Helstekt kalventrecôte med ramslök, primörer, citronbakad färskpotatis, vispad brynt smör & rödvinssky

Le Hauts De Granget – 2 glas

***

Mjölkchokladcreme med hallon, jordgubbar & kakaomusli

4 cl Rietvallei Muscadel

***

Bröllopstårta

Kaffe & 4cl avec (Whisky, Cognac, likör)

***

Vickning: hemgjord lamm- & fänkålskorv med vårt egna bröd samt  fetaost & bakade tomater

Pris 1595: – /person inklusive värdshusets ljudanläggning samt tillgång till festvåningen.

I samtliga menyer ingår bröllopsuppdukning, lokalhyra (lördagar öppet till 01.00), värdshusets mineralvatten & enklare blomsterarrangemang.  Minimum antal vid beställning av buffé är 30 personer, meny minst 20 personer. Överstiger den totala beställningen 30 000:- ingår egen matsal samt söndagsbrunch för brudparet och 4 anhöriga.

Betalnings villkor: 50 % av kuvertpriset erläggs mot faktura i förskott efter bekräftad beställning. Slutbetalning 30 dagar innan ankomst.

Priserna gäller för 2017.