Farsdag söndag 9 november

Brunch två sittningar 12.00 – 14.00 samt 14.30 – 16.30
A la carte med farsdagsmeny från 17.30 – 20.30

Farsdagsmeny

Ladda ner PDF

Förrätter

Höstsoppa på svamp med korv på anka& tryffel
145:-

Brynt havskräfta och tonfisk med hummerdressing, dillkrutonger samt löjrom och späda skott
125:-

Varmrätter

Timjanbakad potatis med portabello, skockakräm, citronrostade rotsaker & hollandaise
215:-

Halstrad röding med citronrostade grönsaker & dillhollandaise
255:-

Helgrillad biffrad med jordärtskockskräm, brynta smålökar med rökt sidfläsk, glödbakad purjolök, timjanbakad potatis & rödvinssås
275:-

Dessert

Vaniljglass med hallonsorbet & Italiensk maräng
125:-

Chokladtårta med apelsinmascarpone
85:-