Julbord

Välkomna till julbord på Enskede Värdshus! Hos oss får man njuta av hemkryddat och ett traditionellt svenskt julbord i högsta klass. Julborden 2018 börjar torsdagen 22 november och slutar Lördagen 22 december.

Tider & Priser julbord 2018


Julbordet kostar från 395:- till 695:- beroende på dag och sittningstid. Glöggen serveras i värdshusets trädgård i en atmosfär av levande eld och julmusik. Vid ruskväder slås glöggen upp i festvåningen som ligger på källarplanet. Där finns soffgrupper, garderob, bar, dansgolv och toaletter. Platsen fungerar som ett mingelrum där gästerna träffas upp och dricker glögg, samt avslutar kvällen med drink och avec i de väl insuttna chersterfieldfåtöljerna.
Julmaten dukas upp i bufférummet där även baren är belägen.

För innehåll på julbordet Klicka här

Gästerna placeras i den gustavianska matsalen, blomsterverandan och i glashuset. Vårt tidigare spegelrum har nu förvandlats till ”Clubrummet” med betoning på fåtöljer och historiska foton från fester, idrottsprestationer och bröllop – en suverän nöjeskammare för att avverka några julöl i goda vänners sällskap.På värdshuset har vi infört en maxgräns på 150 gäster där vi skjuter på sittningarna 30 minuter respektive 60 minuter i syfte att minimera köer och kunna hålla julbordet fräscht. Du som gäst blir självklart informerad när din sittning börjar vid bokningstillfället. Vi rekommenderar att boka bord i god tid. Om Ni är ett större sällskap boka gärna 4-6 månader innan. Boka antingen via mejl info@enskedevardshus.se eller ring 08-6496470 vardagar mellan 9 – 17. Om det är fullbokat kan Ni alltid sätta upp er på väntelista och bli kontaktad vid eventuell avbokning. Har Ni frågor kontakta hovmästaren .
God jul! Hitta till oss

Se vår julbordsvideo