Värdshusbloggen

Julstämning?!?

2 december, 2017

Väderprognosen säger fem grader och duggregn söndag den 3:e december. Vi har några lediga drop-in på julbordet för bästa julkänslan söder om stan. Välkomna önskar Andreja och Tomas

Läs mer →

Gottebordet är serverat!

28 november, 2017

Se till att spara en hörna – vi har proppat gottebordet med söta desserter, fina kakor och julgodis! Annars kan man avrunda med en ostbricka… eller släppa alla hämningar och avsluta året och unna er både och!

Läs mer →

Juldrycker

26 november, 2017

Förutom de klassiska snapsarna och julölen så har vi tagit fram ett par spännande drinkar och en hemgjord rönnbärssnaps.

Läs mer →

Årets sista söndagsbrunch!

11 november, 2017

På söndag den 19 november serverar vi brunch i vanlig ordning innan vi går in i julbordsmånaden! Som vanligt utlovas mängder med goda kalla och varma rätter; såväl kött som fisk och vegetariskt. Ostbrickan står serverad likväl som pannkakor, våfflor och en stor dessertbuffé för sötsugna.   Varmt välkomna!

Läs mer →

Julen nalkas…

7 oktober, 2017

Värdshuset förbereder sig inför årets största högtid – köttbullar ska rullas, spännande sillinläggningar och klassiska glöggkryddor ska sättas men framförallt ska vi skapa stämning på bästa Värdshusvis! Vi vill att alla som besöker vårt julbord ska få en helhetsupplevelse som bygger på tradition och klassisk julstämning i en mysig miljö men också erbjuder den moderna […]

Läs mer →

Höst på Värdshuset

7 oktober, 2017

Höstens à la carte meny är satt och innehåller klassiker som Rårakor, Lamm och Röding men har nu fått sällskap av festliga, höstiga och mustiga rätter (nya klassiker?) som Rencarpaccio, Viltwallenbergare och Portabelloburgare!  Svamp, rotsaker och syrade tillbehör är självklart genomgående i höstens tecken. Varmt välkomna in i värmen (ur rusket)! Vi serverar à la […]

Läs mer →