Värdshusbloggen

Julen nalkas…

7 oktober, 2017

Värdshuset förbereder sig inför årets största högtid – köttbullar ska rullas, spännande sillinläggningar och klassiska glöggkryddor ska sättas men framförallt ska vi skapa stämning på bästa Värdshusvis! Vi vill att alla som besöker vårt julbord ska få en helhetsupplevelse som bygger på tradition och klassisk julstämning i en mysig miljö men också erbjuder den moderna […]

Läs mer →

Höst på Värdshuset

7 oktober, 2017

Höstens à la carte meny är satt och innehåller klassiker som Rårakor, Lamm och Röding men har nu fått sällskap av festliga, höstiga och mustiga rätter (nya klassiker?) som Rencarpaccio, Viltwallenbergare och Portabelloburgare!  Svamp, rotsaker och syrade tillbehör är självklart genomgående i höstens tecken. Varmt välkomna in i värmen (ur rusket)! Vi serverar à la […]

Läs mer →