Värdshusbloggen

BBQ-kväll

7 februari, 2017

Fredagen 21 april tjuvstartar vi grillen för att prova nya produkter inför sommaren 2017. Grillhuset öppnar kl. 18.00. Pris 295:-/person OBS! Begränsad antal platser. Välkomna!

Läs mer →

Fransk afton

13 oktober, 2016

Torsdag 27 oktober arrangerar Enskede värdshus Fransk afton. Vi startar kl. 17.00. Bordsreservation rekommenderas. För meny klicka här.

Läs mer →

Äppelmust

3 oktober, 2016

Nu har vi äppelmust gjort på äpplen plockade i Älvsjös trädgårdar. Älvsjö AIK fotbollspojkar 04 står för skörden medan musten tillverkas på ett musteri på Lidingö. Allt lokalt och ekologiskt!

Läs mer →

Ny öl

3 mars, 2016

Vi har startat ett samarbete med ett nytt bryggeri ”Brewing Költur” från Hölö utanför Södertälje. Först ut har vi en Amer Ale. Välkomna  in på provsmak!

Läs mer →

Ecatering ett lyckat samarbete!

3 mars, 2016

Ecatering & Event AB har sedan 1 år tillbaka samarbetat med oss på värdshuset. Tillsammans har vi levererat mycket välsmakande mat under 2015. Nedan ser ni några bilder från året som gick. Djurgården i Juli! Vi dukar upp och serverar där ni vill. Skanska i December! Linnédukar, byggfolk i en bussdepå. Våra 100% eldrivna bilar! Först i […]

Läs mer →

Musiker som smakar starkt

1 april, 2015

Enskede Värdhus drar till sig kulturarbetare, låtskrivare och alla möjliga bohemer. Och det är ingen hemlighet att de gillar att smaka starkt.

Läs mer →

Innebandyspelare som smakar starkt

31 mars, 2015

På Enskede Värdshus träffas många innebandyspelare som älskar att smaka starkt. Vi har följt dem under en tid och väljer nu att porträttera deras livsstil som inte är långt ifrån rock’n’roll.

Läs mer →

Squashspelare som smakar starkt

24 mars, 2015

På Värdshuset samlas varje dag en spretig konstellation av människor. Lördagen den 21 mars anslöt squashens tungviktare som inte tackade nej till free refills.

Läs mer →