Bröllop - Emanuel och Indre

Bröllop

Vi på Enskede Värdshus har stor erfarenhet av bröllop, stora som små. Vi erbjuder bröllopsfester för sällskap från 20 upp till 150 personer.

Hos oss får ni ett personligt bemötande och det viktigaste är att Ni kan slappna av känna full tillit att Er dag blir den absolut finaste någonsin.

Vi erbjuder paketlösningar av olika slag, där man även kan vigas hos oss. På sommaren har vi bakficka trädgård eller veranda att erbjuda våra gäster vid ankomst.

Sedan 1996 har vi haft i snitt 20 bröllopsfester varje år vilket ger oss erfarenhet från mer än 400 bröllop.

Inne på värdshuset finns totalt 3 olika rum att tillgå samt festvåning en trappa ner. Vi erbjuder olika paket för att passa just ert önskemål och budget.

Öppet hus varje torsdag 14.00-17.00; kom gärna in och titta på lokalerna så berättar vi mer över en fika! 

Våra bröllopsmenyer

Vi hade vår bröllopsmiddag här och vi är oerhört nöjda. Speciellt med den fina personalen och hur fantastiskt rara de var med barnen på middagen. Gästerna var imponerade av maten och allt smakade fantastiskt. All kontakt och planering med er gick som smort och vi fick alla våra önskemål väl bemötta och genomförda. Vi kunde inte önskat oss en bättre bröllopsdag.

Jag är intresserad av bröllop

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Meddelande

 

Vi hade vårt bröllop på värdshuset i somras. Så pass mysigt att vi skippade kyrka och tog med oss präst och synt å körde vigsel i trädgården. Det blev fantastiskt!
Extremt prisvärd grillbuffe, gästerna och vi älskade maten, drycken, dessertbuffen och inte minst avecbuffen 
Personalen är outstanding och såg till att gästerna aldrig var törstiga.
Det enda lilla tråkiga som inträffade var att ACn gick sönder vid dansgolvet så det blev på tok för varmt för dans, men vi hängde så gärna i baren.
Vi älskar Enskede värdshus och kommer rekommendera det i resten av våra liv! 

Bildgalleri

 

Se fler bröllopsbilder