lunchbuffé baren

Lunch

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00 (Drop-in)

 

Måndag 16 september – buffé 135:-

Värdshusets högrevshamburgare med klassiska tillbehör

Grillad regnbågsfilé med hummermajonnäs & haricots verts

Halloumi- och portabelloburgare

 

Tisdag 17 september – grillbuffé 165:-

 Grillad entrecôte, cajunmarinerad kycklingklubbfilé, chorizo, rödvinsmarinerad lammrostbiff samt chili- & honungsglaserad fläskkarré. Serveras med potatisgratäng, grillade grönsaker, bearnaise, BBQ-sås & tomatsalsa.

Lättgrillad tonfisk med grillad lime & misomajonnäs

Våffelbuffé

 

Onsdag 18 september – buffé 135:-

Hjortfärsbiffar med svampsås, pressgurka & rostade rotfrukter

Ugnsbakad laxfilé med vitvinssås, stenbitsrom, gräslök & dillslungad potatis

Mandel- & broccolibiffar med sötpotatisstomp

 

Torsdag 19 september – buffé 135:-

Grillad kycklingfilé med dragon- & dijonsenapssås, ugnsbakad spetskål samt rostad potatis

Sejfilé med blåmusslor, vitt vin, grädde, persilja & vitlök. Serveras med smörslungad potatis

Grön ärtsoppa med surdegskrutonger

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

 

 Fredag 20 september – trancheringslunch 165:-

Grillad picanha med sauterad rödlök, grönpepparsky, vitlökssmör & klyftpotatis.

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Lånbakad rotselleri med grillad citron, rostad hasselnötsolja & edamamepuré

Värdshusets smulpaj med vaniljsås

 

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid i Enskede. Många gäster dyker upp varje vardag mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi är ofta välbesökta under lunchsittningen, de flesta sällskap anländer runt 12, men vi jobbar alltid för att korta väntetiden. Vi satsar på en riklig buffé under lunchtid så när Du och ditt sällskap blivit placerade till bords och har valt dryck från menyn finns inga hinder från att hugga in! Betalning sker i efterhand.

Här kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch