lunchbuffé baren

Lunch

Semesterstängt 6 juli – 11 aug

Varmt välkomna tillbaka på lunch hos oss från 12 aug!

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00 (Drop-in)

Måndag 12 aug – buffé 135: –

Tisdag 13 aug – grillbuffé 165: –

Onsdag 14 aug – buffé 135: –

Torsdag 15 aug – buffé 135: –

 Fredag 5 juli – trancheringslunch 165: –

Grillad ryggbiff med tomat- & salviasky, gremolata & potatisgratäng

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Kikärtsbiffar med ras el hanout-kryddad tomatsås & ris

 Värdshusets smulpaj med vaniljsås

 

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid i Enskede. Många gäster dyker upp varje vardag mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi är ofta välbesökta under lunchsittningen, de flesta sällskap anländer runt 12, men vi jobbar alltid för att korta väntetiden. Vi satsar på en riklig buffé under lunchtid så när Du och ditt sällskap blivit placerade till bords och har valt dryck från menyn finns inga hinder från att hugga in! Betalning sker i efterhand.

Här kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch