lunchbuffé baren

Lunch

 

Varmt välkomna på lunch hos oss!

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00 (drop-in)

Måndag 22 april

PÅSKSTÄNGT

Tisdag 23 april – grillbuffé 165: –

 Grillad flankstek, cajunkryddad kycklinglårfilé, chorizo, örtmarinerad lammrostbiff, chili- och honungsmarinerad fläskkarré. Serveras med potatisgratäng, grillade grönsaker, bearnaise, BBQ-sås och mojo rojo

Lättgrillad tonfisk med kimchimajonnäs

Dagens vegetariska soppa

Våffelbuffé

Onsdag 24 april – buffé 135: –

Fläskschnitzel med rödvinssky, vitlökssmör, citron och rostad potatis

Sejfilé med sandefjordsås, stenbitsrom, bakad fänkål och dillslungad potatis

Kikärtsgryta med tomat, sötpotatis, spiskummin, kanel och saffransris

Torsdag 25 april – buffé 135: –

Lammfärsbiffar med tomat- och salviasås. Serveras med getostkräm och rosmarinpotatis

Panerad torskfilé med skagenröra, citron och smörslungad potatis

Dagens vegetariska soppa

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

Fredag 26 april – trancheringslunch 165: –

Grillad nattbakad ryggbiff med madeirasky, vitlöksstekta champinjoner, bearnaise och potatisgratäng

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Tofu med röd curry, pak choi, kokosmjölk och jasminris

Värdshusets smulpaj med vaniljsås

 

Här får Du en ordentlig och vällagad måltid i Enskede. Många gäster dyker upp varje vardag mellan klockan 11:00 och klockan 14:00 för att avnjuta en trevlig lunch med kollegor, familjemedlemmar eller vänner.

Vid ett besök hos oss slipper Du klättra på väggarna eller sitta och räkna minuter innan maten kommer in. Vi är ofta välbesökta under lunchsittningen, de flesta sällskap anländer runt 12, men vi jobbar alltid för att korta väntetiden. Vi satsar på en riklig buffé under lunchtid så när Du och ditt sällskap blivit placerade till bords och har valt dryck från menyn finns inga hinder från att hugga in! Betalning sker i efterhand.

Här kan Du välja att förtära ett rejält muskelbyggarmål med fokus på protein, eller en mindre dieträtt med tonvikt på vårt färgglada och stora salladsbord. Eller varför inte någonstans mittemellan? Allt är givetvis tillagat på färska råvaror!

I första hand riktar vi in oss på klassisk husmanskost såsom wallenbergare, kalv med dill, raggmunk, torskrygg, olika soppor och så vidare. Salladsbordet erbjuder en mängd uppiggande blandningar. Färskt bröd med riktigt smör ingår naturligtvis. Efter maten får du kaffe eller te, och en traditionell havreboll kanske också slinker ner! Väl mött

Focaccia på brunch