Julbord

Välkomna till julbord på Enskede Värdshus! Hos oss får man njuta av hemkryddat och ett traditionellt svenskt julbord i högsta klass. Julborden 2019 börjar torsdagen 21 november och avslutas söndagen 22 december. Vi rekommenderar att boka i god tid. För större sällskap gärna 4-6 månader innan.

Välkomna med förfrågan via formuläret nedan!

Grattis till “le chef” – hemlagat och hemtrevligt med klass!

Avsätt två timmar och ät tills du skäms.

Glöggen serveras i värdshusets trädgård i en atmosfär av levande eld och julmusik. Vid ruskväder slås glöggen upp i festvåningen på källarplanet. Där finns soffgrupper, garderob, bar, dansgolv och toaletter. Den fungerar utmärkt för mingel där gästerna träffas upp och dricker glögg, samt avslutar kvällen med drink och avec i våra väl insuttna Chesterfieldfåtöljer.

Innehåll på julbordet 2018

Gästerna placeras i den gustavianska matsalen, blomsterverandan och i glashuset. Vårt tidigare spegelrum har nu förvandlats till ”Clubrummet” med betoning på fåtöljer och historiska foton från fester, idrottsprestationer och bröllop – en suverän nöjeskammare för att avverka några julöl i goda vänners sällskap.

Julbordet kostar från 395:- till 695:- beroende på dag och sittningstid. Vi erbjuder även dryckespaket.

Tider & Priser julbord 2019

 

Vi är intresserade av julbord 2019

Namn*

E-post*

Telefonnummer*

Antal personer*

Önskemål om datum*

Alternativt datum

Önskemål om sittning*
11:3015:0018:30

Meddelande

Vi svarar så snart som möjligt! Om det är fullbokat önskat datum kan vi sätta upp er på väntelista för kontakt vid ev avbokning (skriv önskemål under Meddelande). Kontakta oss även direkt via mejl info@enskedevardshus.se eller telefon 08-6496470 vardagar mellan 9-17.   

På värdshuset har vi infört en maxgräns på 150 gäster så vi skjuter vid behov lite på sittningar i syfte att minimera köer och kunna hålla julbordet fräscht. Du som gäst blir självklart informerad om ev förskjutning vid bokningstillfället. 

Hitta till oss

Se vår julbordsvideo