Julbord

Ett stort tack till alla julbordsbesökare 2018 (drygt 10 000), en hektisk men rolig månad! Håll utkik här efter nyheter inför 2019 års upplaga! Men… vänta inte för länge om ni vill boka in större sällskap… Allt gott!  

 

Välkomna till julbord på Enskede Värdshus! Hos oss får man njuta av hemkryddat och ett traditionellt svenskt julbord i högsta klass. Julborden 2018 börjar torsdagen 22 november och avslutas lördagen 22 december.

Julbordet kostar från 395:- till 695:- beroende på dag och sittningstid. Vi erbjuder även dryckespaket.

Tider & Priser julbord 2018

Grattis till “le chef” – hemlagat och hemtrevligt med klass!

Avsätt två timmar och ät tills du skäms.

Glöggen serveras i värdshusets trädgård i en atmosfär av levande eld och julmusik. Vid ruskväder slås glöggen upp i festvåningen på källarplanet. Där finns soffgrupper, garderob, bar, dansgolv och toaletter. Den fungerar utmärkt för mingel där gästerna träffas upp och dricker glögg, samt avslutar kvällen med drink och avec i våra väl insuttna Chesterfieldfåtöljer.
Julbordet dukas upp i bufférummet där även baren är belägen.

Innehåll på julbordet 2018

Gästerna placeras i den gustavianska matsalen, blomsterverandan och i glashuset. Vårt tidigare spegelrum har nu förvandlats till ”Clubrummet” med betoning på fåtöljer och historiska foton från fester, idrottsprestationer och bröllop – en suverän nöjeskammare för att avverka några julöl i goda vänners sällskap.

 

Bokningar tar vi emot via mejl info@enskedevardshus.se eller ring 08-6496470 vardagar mellan 9 – 17. Om det är fullbokat kan Ni alltid sätta upp er på väntelista och bli kontaktad vid eventuell avbokning. På värdshuset har vi infört en maxgräns på 150 gäster så vi kan skjuta på sittningarna 30 respektive 60 minuter i syfte att minimera köer och kunna hålla julbordet fräscht vid behov. Du som gäst blir självklart informerad om ev förskjutning vid bokningstillfället. Vi rekommenderar att boka i god tid. För större sällskap gärna 4-6 månader innan.

Har Ni frågor kontakta hovmästaren .
God jul!

Hitta till oss

Se vår julbordsvideo