Värdshusbloggen

Tillbaka från semestern

9 augusti, 2019

Nästa vecka slår vi upp dörrarna! Fr o m måndag den 12 aug serverar vi lunchbuffén (meny v 33) och på söndag den 18 aug är det dags för vår stora brunch igen! Grillbuffén är tillbaka onsdag – fredag i lite ny tappning med fler marina inslag med bl a moules marinières. Varmt välkomna tillbaka!

Read more →

Söndagsbrunch 18 augusti

4 augusti, 2019

Nu är det bara två veckor kvar till vår populära brunch drar igång igen. Vi utlovar många klassiker, lite nytt för hösten och som vanligt ett dignande dessertbord! Samla släkt och vänner och kom på brunch i värdshusmiljö! (Välkomna att boka här)

Read more →

En levande hemsida…

26 juni, 2019

Ibland lever tekniken ett eget liv. Vi har arbetat nära vår support för att återställa och säkerställa att den uppdaterade hemsidan möter behoven samt att vi inte tappar något tidigare innehåll. Några problem återstår tyvärr men det värsta är bakom oss!   

Read more →

Underhåll

25 juni, 2019

Vi gör underhållsarbete på hemsidan! All funktionalitet kvarstår men ni kan behöva leta lite för att hitta rätt! Ledsen för ev strul och tack för tålamod…

Read more →

Glad midsommar

21 juni, 2019

Vi bommar igen värdshuset över midsommar och fokuserar på svensk högtid deluxe – sommaren är här och snart slut! Hjärtligt välkomna åter från måndag 24 juni!

Read more →

Enskede IK:s fotbollsskola

13 juni, 2019

Vi serverar traditionsenligt lunch till Enskede IK:s fotbollsungdomar v 24-26! Följ oss på facebook för att kolla in dagens meny och annat kul! Info om fotbollsskolan – Enskede IK  

Read more →

Avslutningstider

3 juni, 2019

Nu blommar hägg & syren, studentfiranden avlöser varann och snart är det skolavslutning för alla unga!  Värdshuset har lite extraöppet för att klämma in kick-offer, terminsavslutningar och släktfester! Välkomna på även 4/6, 10-11/6 och 18/6 på grillbuffé!

Read more →

Sommarens drinkmeny är här

24 maj, 2019

Vi har tagit fram en säsongsanpassad drinkmeny med något för alla! Vi skakar, mixar och rör; både klassiker och egenkomponerade, blivande favoriter som Fläderflärd, Raspberry dream och Ingen fara ingefära! 

Read more →

Inga fler frostnätter

10 maj, 2019

Nu vågar vi lita på att frostnätterna är över. Vi klär taket och smyckar glashuset med blommor! Vi planterar kryddväxter som återfinns i våra marinader och rostade rotfrukter till exempel! Snart, snart är sommaren här…

Read more →

Sommarsäsongen är här!

4 maj, 2019

… svårt att tro på grund av kylan den senaste veckan men på Värdshuset blommar körsbärsträden och vi går in i en het period! Sedan 2 maj har vi grillkvällar onsdag-fredag och en härlig buffé dukas upp i grillhuset. Läs mer…  Vi är också i bröllops- och avslutningstider vilket innebär att vissa lördagar kommer vara abonnerade för stora […]

Read more →